Colnago V4

 Rýchly a elegantný bicykel, na ktorom je jazda mimoriadne zábavná. Bicykel s čistým aerodynamickým dizajnom ponúkaný v cenovo dostupnej konfigurácii.

selezione-pic-media-action-v4-18

Vstupte do světa kvality s COLNAGO V4

selezione-pic-media-action-v4-12

Rám je vyrobený z karbónovej monokokovej konštrukcie a využíva rovnaký výskum a vývoj v oblasti vrstvenia karbónu a aerodynamických štúdií, ktoré viedli k realizácii modelu V4Rs. Bicykel je postavený na základoch V4Rs, ktoré sprevádzali veľké víťazstvá tímov UAE Emirates a UAE ADQ.

Hlavové zloženie je tenšie a vidlica bola prepracovaná tak, aby umožnila lepšie prúdenie vzduchu, najmä pri rýchlych zjazdoch. Model V4 sa štandardne dodáva s predstavcom SR10 a môžete si vybrať medzi riadidlami Deda Zero2 DCR alebo karbonovými riadidlami Colnago R41.

Colnago V4 bude k dispozícii v konfiguráciách Shimano Ultegra Di2, Shimano 105 Di2, Sram Rival AXS. Na bicykel V4 je možné namontovať aj mechanické skupiny (1x a 2x). V4 má rovnako ako V4R priestor pre plášte do 30 mm. Bicykel sa bude ponúkať v troch farbách: Rosso red, Griggio grey a Azzurro blue.

Špecifikácia

variants

Geometria

frame

Snmekobrazovky2024

V4: Skutočná dynamická tuhosť

Počas jazdy je bicykel vystavený niekoľkým rôznym zaťaženiam, ktoré pôsobia na celý bicykel súčasne. Napríklad počas šprintu jazdec pôsobí na pedále silami, ktorých smer je mimo osi bicykla. Okrem toho veľká sila vychádza z rúk, ktoré ťahajú a tlačia na riadidlá, čím zaťažujú prednú časť. Tieto rôzne a často protichodné aspekty dávajú život koncepcii skutočnej dynamickej tuhosti, ktorú berieme ako referenciu pre štúdiu a vývoj modelu V4. Výsledkom je mimoriadne vyvážený bicykel so všetkými tuhosťami vyladenými tak, aby poskytoval úžasné jazdné výkony.

Jedinečná povaha bicykla Colnago: okamžitý pocit pohodlia a ľahkosti na bicykli...

Rosso - VDRD

colnago-v4-rosso

Grigio - VDDK

colnago-v4-grigio---fondo-nero

Azzurro - VDBL

colnago-v4-azzurro