Tri nové farby Colnago 68

Cambiago, 13. decembra 2023 - Colnago s potešením predstavuje ďalšie tri nové farby pre sériu C68, najnovší model radu Colnago C, ktorý sa skladá z modulárnych karbónových rámov ručne vyrábaných v Taliansku.

Trieda a elegancia v troch nových verziách
Bicykle Colnago vždy vynikali svojou triedou a eleganciou, jemnou kombináciou farieb a prepracovanými detailami.

 

Gray-Gold HRGG

Zlaté a platinovo sivé akcenty dodávajú tejto farbe kráľovský vzhľad. Na bielom podklade sa tieto metalické lesklé laky vynímajú v celej svojej kráse a rozjasňujú C68.

colnago-c68-hrgg-gray-gold--(2)_optimized

 

Rose-Gold HRRG

Táto elegantná farba pochádza z kombinácie matnej čiernej farby v kombinácii s kovovo lesklou ružovo-zlatou farbou s akcentmi a detailmi v lesklej čiernej farbe. Výsledkom je vzácny a elegantný model C68, ktorý je umocnený každým slnečným lúčom.

colnago-c68-hrrg-rosegold-(19)_optimized

 

Navy Blue HRBB

Sýta námornícka modrá a dynamická oceľovo modrá farba na bielom podklade dodávajú tejto farbe svieži, moderný a sofistikovaný vzhľad. Pri každom odraze svetla presvitá kovový lesk, ktorý dodáva tejto farbe triedu a vznešenosť.

colnago-c68-road-hrbb-navy-blue-(14)_optimized

 

Elegancia je v detailoch

Okrem nových farebných schém majú kolesá C68 v porovnaní s pôvodnými farbami aj niektoré nové detaily. Najmä odkaz na taliansku vlajku, ktorý už necharakterizuje vertikálnu trubku, sa spojil s nápisom "Realizzato a mano in Italia" (čo znamená ručná výroba v Taliansku), vytlačeným na zadných vzperách.